Të preferuarat që duhet të përjetoni: Zgjedhjet tona kryesore

Gjeni destinacionet tona të preferuara

Dokufest

Prizren, Kosovo

EtnoFest

Kukaj, Pristina

Tirana Film Festival

Tirana, Albania

SUV

4 Vendet
4 Njerëzit
Automatik & Manual
4 Vendet
4 Njerëzit
Automatik & Manual
4 Vendet
4 Njerëzit
Automatik & Manual
Mbani gjithmonë para!
Ndërsa udhëtoni nëpër Shqipëri dhe Kosovë, është mirë të keni para me vete. Ndërsa qytetet e mëdha kanë ATM dhe pranojnë karta, qytetet më
Hiking është një domosdoshmëri!
Për të pasur përvojën e plotë të vizitës në Kosovë dhe Shqipëri, rekomandohet shumë të përfshini ecjen në itinerarin tuaj, pasi ju lejon të
Merr nje makine me qera!
Ai ofron fleksibilitet dhe komoditet, duke ju lejuar të eksploroni zona të largëta dhe të aksesoni destinacionet që mund të mos jenë lehtësisht të

Gjoli Lake

Sharr Mountains, Kosova

Theth-Valbone

Hiking Trail, Albania

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.