Blog

Welcome to our travel blog, a digital sanctuary for wanderlust souls and globe-trotting enthusiasts.

Një biletë avioni për në Prishtinë është një luks

Travel around Albania

Si më parë çdo verë, shumë prej nesh pyesin veten se si mund të gjej një fluturim të lirë për në Prishtinë. Pas shumë hulumtimesh në internet, dëshpërimi është mjaft i madh. Sidomos kur bëhet fjalë për një familje të madhe dhe çmimet shtohen deri në katër ose pesë herë dhe nuk janë të përballueshme. Alternativat janë të kufizuara dhe zakonisht çojnë në një udhëtim me makin dy-tre ditor deri në Kosovë.

Përkundër disa linjave ajrore me kosto të ulët që kanë futur fluturime të drejtpërdrejta në Prishtinë, Shkup ose Tiranë, çmimet mbeten në një nivel të lartë në muajt e verës. Shitësit e biletave klasike dhe etnike mbeten pothuajse të paprekura nga konkurrenca e pakët dhe përdorin pozicionin e tyre monopol.

Meqenëse shitja e biletave të fluturimit për në Prishtinë është një treg i lirë dhe këto nuk mund të rregullohen nga shteti, ne duhet të shpresojmë për një konkurrencë më të madhe në fund.

Me llogaritësin tonë të krahasimit të çmimit ne përpiqemi të sigurojmë të paktën ‘disa’ transparencë në përcaktimin e çmimit. Edhe nëse tregu konvencional lë pak hapësirë ​​për të …

Other Articles

Fluturimet për Shkup

Gjeni bileta të lirë tani për një fluturim per Shkup dhe shumë aeroporte të tjera! Siguroni vetes një fluturim spontan drejt vendit më të ri në

Bileta për Prishtinë

Gjeni bileta të lira për Prishtinë nga Düsseldorf, Stuttgart, Mynih, Berlin, Cyrih dhe shumë aeroporte të tjera!    Kosova qëndron për atraksione të panumërta dhe

Atraksionet e Prishtinës

Kryeqyteti qendror – Prishtina – i vendit më të ri të Evropës, Kosovës, është gjithashtu zemra e tij. Rreth 150,000 njerëz jetojnë në Prishtinë, nga

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.