Ngjarje të veçuara

Nëse nuk jeni të sigurt se ku të filloni, ngjarjet tona të paraqitura në Kosovë dhe Shqipëri ofrojnë një pikënisje të shkëlqyer për të eksploruar kulturën vendase.

Dokufest

Prizren, Kosovo

EtnoFest

Kukaj, Pristina

Tirana Film Festival

Tirana, Albania

Ngjarjet

Nisni një udhëtim zbulimi me seksionin e ngjarjeve të gjalla të blogut tonë të udhëtimit. Zhytuni në pulsin e kulturave të ndryshme, nga festivalet dhe festimet e gjalla deri te tubimet magjepsëse lokale.

Pri Film Fest

Pristina, Kosovo

Jazz Festival

Pristina, Kosovo

Folk Festival

Gjirokaster, Albania

Tirana Film Festival

Tirana, Albania

EtnoFest

Kukaj, Pristina

Dokufest

Prizren, Kosovo

Ngjarjet

Këshilla për të shijuar ngjarjet

Përfitoni sa më shumë nga përvojat tuaja me këto këshilla të dobishme.

Planifikoni Përpara
Kontrolloni oraret e ngjarjeve dhe planifikoni vizitën tuaj për t’u siguruar që nuk do të humbisni asgjë.
Angazhohuni me vendasit
Ndërveproni me pjesëmarrësit vendas për të mësuar më shumë rreth ngjarjes dhe kulturës
Visheni komode
Vishni veshje të përshtatshme dhe këpucë të rehatshme për llojin e ngjarjes që po merrni pjesë.

Pyetjet e bëra më shpesh

Keni një pyetje? Gjeni përgjigjen tuaj.

Çfarë lloj ngjarjesh mund të pres në Kosovë dhe Shqipëri?
Read More
Ju mund të prisni një shumëllojshmëri të gjerë ngjarjesh, duke përfshirë festivale kulturore, koncerte muzikore, ekspozita arti dhe festime tradicionale. Rajoni ofron diçka për çdo interes.
A ka ndonjë festival apo festim vjetor të madh në rajon?
Read More
Po, ka disa festivale të mëdha vjetore në Kosovë dhe Shqipëri, si Dokufest, Anibar, Festivali Folklorik Kombëtar i Gjirokastrës, e shumë të tjera.
Si mund të mësoj për ngjarjet e ardhshme në Kosovë dhe Shqipëri?
Read More
Mund të kontrolloni listat e ngjarjeve lokale, të vizitoni faqet e internetit zyrtare të ngjarjeve ose të kërkoni në qendrat e informacionit turistik për informacionin më të fundit të ngjarjeve.
Cilat janë disa vende të njohura për ngjarje në këto vende?
Read More
Vendet e njohura të ngjarjeve përfshijnë vendet historike, qendrat kulturore, hapësirat e hapura dhe vendndodhjet e dedikuara të ngjarjeve në qytete si Prishtina, Tirana dhe Prizreni.
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.