Krahasimi i çmimit të makinës me qira

Makinë me qira nga Prishtina / Kosova – pexels.com

Makina me qira në Prishtinë: çfarë duhet të dini

Kryeqyteti në qendër  të Kosovës, është gjithashtu pjesa kryesore. Qyteti nuk është karakterizuar vetëm nga një metropol i shpejtë po edhe nga fshatrat që kërkojnë hapësirë ​​për natyrën dhe gjelbërimin për banorët e Prishtinës. Prandaj, qytetet më të bukura dhe peisazhet e bukura arrijnë më së miri me një makinë me qira. Stacionet e qirasë janë pranishme në aeroportin e Prishtinës ose në qytetin e Prishtinës për të bërë një udhëtim aventuresk. Në vijim tregpjme se çfarë duhet të merrni dhe kur do të merrni me qira një automjet në Prishtinë:

Ju natyrisht duhet të dini rregullat mirë të trafikut kur jeni duke vozitur një makinë me qira në Kosovë. Rregullat e trafikut në Kosovë janë të dhënat me standardet evropiane.

Cilat kompani të makinave me qira janë në Aeroportin e Prishtinës?

Në aeroportin e Prishtinës ka kompani të nivelit kombëtar, duke përfshirë:

  • Auto Lux Qira një Makinë
  • Europcar
  • shprehin
  • hertz
  • InterRent
  • Gjashte
  • Makina Mbreti

Çfarë opsionesh sigurimi ka për makinat me qira në Kosovë?

Sigurimi bazohet në rezervimin gjatë gjithë kohës. Ne vetëm ofrojmë pako të ndryshme për të bërë që ju mund të mbuloni sigurimin e personalizuar. 

A ka moshë minimale për makinat me qira në Kosovë?

Ngarja e makinës është e lejuar në Kosovë që nga mosha 18 vjeç, prandaj kjo është edhe mosha minimale kur rezervon një makinë me qira. Sidoqoftë, disa kompani me qira makinash vendosin moshën minimale për shoferët e një makine me qira edhe më lart. Në varësi të llojeve të automjetit, për të vozitur si një SUV ose një model me çmim të lartë,  mund të kërkohet një moshë minimale nga  21 apo edhe 25 vjet .

A nevoitet një Credit Card për një rezervim makinë me qira?

Po, duhet të paraqitni një kartë krediti të vlefshme kur merrni automjetin. 

Sa është depozita për një makinë me qira p.sh. B. nga Prishtina?

Shuma e depozitës varet nga lloji i makinës me qira që dëshiron dhe nga kompania e makinave me qira. Vetëm rreth 500 euro për një makinë të vogël. 

Çfarë duhet të marr parasysh kur kthej makinën time me qira?

Në varësi të kompanies që keni rënë dakord. 

Shpresojmë kemi mundur të dëgjojmë të gjitha pyetjet tuaja në lidhje me zgjedhjen e makinës me qira në Prishtinë ose Kosovë. Argëtohuni duke kërkuar ofertat tona të lira!

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.