Krahasimi i çmimit më të lirë

Makina me qira Durres (pexels.com)

Makina me qera Durres: çfarë duhet të dini

Qyteti i Durresit nuk konsiderohet vetëm një metropol i shpejtë, fshatrat fqinjë ofrojnë gjithashtu hapësirë ​​për natyrën dhe gjelbërimin për banorët e Durresit. Prandaj, qytetet më të bukura dhe peizazhet e bukura arrihen më së miri me një makinë me qera. Stacionet e qirasë janë të pranishme në qytetin e Durresit për të nisur një udhëtim aventurier. Në vijim do t’ju tregojmë se çfarë duhet të keni parasysh kur merrni me qera një automjet në Durres:

Çfarë duhet të marr parasysh kur drejtoj një makinë me qera në Durres?

Në rrugët e Durresit, veçanërisht në orët e pikut, është mirë të jeni të përgatitur për të dhe të jeni të durueshëm. Për më tepër, sigurisht që duhet të dini rregullat më të rëndësishme të trafikut kur drejtoni një makinë me qera në Shqipëri. Rregullat e trafikut në Shqipëri janë të ngjashme me standardet evropiane.

Cilat kompani të marrjes me qera të makinave janë në Durres?

Kompanitë ndërkombëtare dhe kombëtare të makinave me qira kanë se shumta stacione me qera në Durres, duke përfshirë:

  • Europcar
  • hertz
  • Sixt
  • edhe me shume

A janë të mundshme marrja e makinës me qera ne Durres me vetem një drejtim?

Marrja me qera me një drejtim, domethënë rënia e makinës suaj me qera në një vend si stacioni i marrjes, është sigurisht e mundur në Durres me marrëveshje.

Cilat rregulla të karburantit ekzistojnë për kompanitë me qera të makinave në Durres?

Shumica e ofruesve të makinave me qera në Shqipëri ose Durres ofrojnë një  skemë të plotë, në të cilën ju merrni makinën me qera me një rezervuar të plotë dhe e ktheni atë me një rezervuar të plotë. Kjo politikë e karburantit është mënyra më e mirë për të përzënë.

Me një  skemë plotësisht të zbrazët,  nga ana tjetër, në të cilën ju merrni makinën me qera me një rezervuar të plotë dhe e ktheni atë me një rezervuar bosh, ka më shumë të ngjarë të bëni humbje. Sepse një tarifë e shtrenjtë shërbimi i shtohet shpesh çmimit të qirasë për rezervuarin e parë të karburantit dhe benzina që është akoma në rezervuar kur të ktheheni i jepet kompanisë së marrjes me qera të makinave.

Cilat mundësi sigurimi ka për makina me qera në Durres?

Sigurimi bazë përfshihet gjatë prenotimit. Ne gjithashtu ofrojmë pako të ndryshme shërbimi që ju ofrojnë mbulim sigurimi të përshtatur. Paketa bazë përfshin sigurim plotësisht gjithëpërfshirës  me një zbritje .

Ne rekomandojmë një paketë shërbimi me  „sigurim plotësisht të plotë dhe rimbursim të tepërt“ . Ju mund ta zgjeroni këtë nëse është e nevojshme, për shembull me xham dhe goma ose një shofer shtesë. Kjo do të thotë që ju jeni të mbuluar në mënyrë optimale dhe mund të mendoni paraprakisht me një ndërgjegje të pastër nëse doni të blini sigurime shtesë shtesë në vend. (Lexoni gjithashtu: Rregulloret e karburantit dhe sigurimet shtesë – Si të shmangni bezdisjen me makinën me qira ne Durres)

A ka një moshë minimale për të marrë me qera një makinë në Durres?

Drejtimi i makinës në Shqipëri lejohet nga mosha 18 vjeç, prandaj kjo është edhe mosha minimale kur rezervoni një makinë me qera. Sidoqoftë, disa kompani me qera të makinave vendosin moshën minimale për shoferët e një makine me qera edhe më të lartë. Në varësi të llojit të automjetit, të tilla si një SUV ose një model me çmim të lartë,  mund të kërkohet një moshë minimale  21 ose edhe 25 vjet .

A kam nevojë për një kartë krediti për të rezervuar një makinë me qera në Durres ose pjesë të tjera të Shqipërisë?

Po, gjithmonë duhet të paraqisni një kartë krediti të vlefshme kur merrni automjetin. Sigurohuni që karta juaj është në të vërtetë një kartë krediti. Disa karta debiti duken shumë të ngjashme me kartat e kreditit, por nuk pranohen nga kompanitë e makinave me qera. Nëse keni dyshime, kontaktoni bankën tuaj dhe pyesni.

Sa është depozita për një makinë me qera nga Durresi?

Shuma e depozitës varet nga lloji i makinës me qera që dëshironi dhe kompania e marrjes me qera të makinave. Ndërsa është rreth 500 euro për një makinë të vogël, depozita për një automjet të mesëm të lartë mund të jetë dy herë më shumë. Bestshtë mirë që të mësoni për shumën që i takon nga kompania e marrjes me qira të makinave para se të rezervoni.

Çfarë duhet të marr parasysh kur kthej makinën time me qera ne Durres?

Në varësi të politikës së karburantit që keni rënë dakord, duhet ta ktheni makinën me një rezervuar të plotë ose me rezervuarin sa më bosh. Bestshtë mirë që gjendja perfekte e makinës dhe niveli i karburantit të konfirmohet me shkrim kur ta ktheni. Kështu që ju jeni në anën e sigurt dhe përfundoni pushimet tuaja plotësisht të relaksuar.

Shpresojmë se kemi qenë në gjendje t’u përgjigjemi të gjitha pyetjeve tuaja në lidhje me zgjedhjen e makinës më të mirë me qera në Durres ose Shqipëri. Argëtohuni duke kërkuar ofertat tona të lira!

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.