Qyteti i bukur i Pejës

Qyteti i Pejës në Kosovën është një nga qytetet më të mëdha në vend. Me një histori të gjatë që kthehet deri në antikitet, qyteti i Pejës ende qëndron për traditën dhe kulturën.

Përveç këtyre elementeve domethënës, Peja ofron peizazhe të gjera natyrore që i ngjajnë një libri me figura. Jo larg janë Malet e Rugovës, të cilat mahnitin çdo shëtitës si në dimër ashtu edhe në muajt e verës.

Qyteti i Pejës

Sot qyteti i Pejës është një qytet modern. Nëse doni të përjetoni diçka gjatë natës, Peja është vendi i duhur për ju. Si në të gjitha qytetet shqiptare, këtu ka edhe një kulturë kafeneje. Sidomos në muajt e verës, qyteti i Pejës tërheq turma të të gjitha moshave të cilët i shijojnë mbrëmjet e tyre sipas stilit të Pejës në maksimum.

Qyteti i Pejës

Vizito Pejën e bukur direkt me një…

Fluturim për në Prishtinë