Qytetet më të bukura në Shqipëri

Vendi ende i pazbuluar i Shqipërisë në jug të Evropës ka qytete nga epoka të ndryshme që duhet të shihni.

Qytetet më të bukura në Shqipëri

Në vijim do të gjeni një listë të këshillave tona të brendshme për qytetet më të bukura, më të njohura dhe më interesante në Shqipëri:

  • Berati
  • Gjirokastër
  • Tirana
  • Qytetet bregdetare të Sarandës, Ksamilit, Vlorës, Durrësit, Shëngjinit

Dhe shumë të tjera si Shkodra, Kruja, etj …