Numri i vizitorëve në verën 2021 në Kosovë

Kosova vera 2021

„Vera e 2021 mund të vijë“ ishte motoja. Pas mbylljes, gjërat më në fund fillojnë dhe vendasit mezi prisnin bashkadhetarët e tyre nga diaspora.

Tani kishte ardhur koha dhe bumi i vizitorëve tejkaloi të gjitha pritjet. Sipas vlerësimeve, rreth 1 milion vizitorë kanë arritur në Kosovë nga kufijve kombëtarë dhe nga ajri. Sigurisht, kjo krijoi shumë kaos trafiku, bllokime dhe mbingarkesë.

Sidoqoftë, është një verë e suksesshme. Një verë së bashku me shumë atmosferë në rrugët dhe kafenetë e Kosovës.