Hotelet më të bukura në Shqipëri

cadër dhe shezlong pranë pishinës
Hotele në Shqipëri – Photo nga Quark Studio në Pexels.com

Herë pas here Shqipëria bëhet gjithnjë e më e famshme për bukuritë e saj natyrore. Këto përfshijnë, mbi të gjitha, plazhet si Ksamili, Vlora, Dhërmia, etj. Por qytete të tilla si Tirana, Berati, Gjirokastra, Shkodra dhe shumë të tjera gjithashtu japin një contribut të madh në bredhjen e shumë eksploruesve.

Në të njëjtën kohë, Shqipëria po bëhet një pioniere në sektorin e gastronomisë. Në plazhet e bardha ka shpesh hotele moderne për t’u çlodhur dhe në qytetet e vjetra ka kombinime të hoteleve moderne dhe tradicionale.

Shijoje Shqipërinë!