Blog

Welcome to our travel blog, a digital sanctuary for wanderlust souls and globe-trotting enthusiasts.

Flights to Pristina

Book cheap flights to Pristina

Find a cheap ticket for a flight to Pristina from Düsseldorf, Stuttgart and many other airports now! Secure a low fare now for a spontaneous flight to Europe’s youngest country. Kosovo is home to countless undiscovered tourist and historical attractions. Book a flight to Pristina now and travel across the country.

The route network of the airport in Pristina (PRN) extends throughout Europe, so that daily flights from major European cities are possible with a high frequency, such as flights to Pristina from Düsseldorf or many other examples:

Flights from Germany to Kosovo

Flight to Pristina from Düsseldorf
Flight to Pristina from Cologne
Flight to Pristina from Frankfurt
Flight to Pristina from Munich
Flight to Pristina from Stuttgart
Flight to Pristina from Hamburg
Flight to Pristina from Hanover
Flight to Pristina from Vienna
Flight to Pristina from Zurich
Flight to Pristina from Geneva
Flight to Pristina from Dortmund

Flights to Pristina (PRN)

Book flights to Pristina online today

The best flight offers usually remain undiscovered with traditional flight reservations, as variable routes or time periods are not taken into account. With our partner search engine you can find cheap flights directly or indirectly to Pristina. In addition, the search for a flight to Pristina is cheap and transparent and independent of tour operators.

A flight to Kosovo

Kosovo, also known as ‘the daughter of Albania’ and the youngest country on the map of Europe, offers new and fascinating travel opportunities. With a population of just under 2 million, the country is home to many natural beauties and a changing culture between tradition and modernity.

A flight to Pristina

The lively capital of Kosovo ‘Prishtina’ is developing into the party city of the Balkans. While exploring the diverse sights during the day, the evening atmosphere leaves you open to the fansy coffee shops.

Where can I find cheap flights to Pristina?

By using our flight price calculator you can find the cheapest flight to Pristina in just a few seconds. In addition, the calculator provides you with an overview and a time frame in which the cheap flights to Pristina take place. If you have a certain amount of flexibility, you can also find the cheapest flight to Pristina by not entering the departure airport in the input mask. This also takes into account the surrounding departure airports to find the best offer for a flight to Pristina.

Are there also direct flights to Pristina?

There are numerous airports that have a daily direct flight to Pristina. These include in particular stations such as Düsseldorf, Cologne-Bonn, Hamburg, Hanover, Munich, Stuttgart, Frankfurt am Main, Berlin, Zurich and Basel, where you can fly to Pristina. If time is not the biggest factor, consider indirect flights to Pristina or flights with a stopover to still get a cheap ticket to Pristina during seasonal high price fluctuations.

Which airline flies to Pristina?

Several airlines fly to Pristina and back. These include Eurowings, easyJet, Edelweiss, Austrian Airlines and many more. There is no typical ‘Kosova Airline’, but there is a wide range of flights to Kosovo.

When to fly to Kosovo?

The best time to visit Kosovo is every year. From winter to spring, the high mountains offer ideal conditions for winter sports enthusiasts. Summer in Kosovo, on the other hand, offers a lively atmosphere for restaurants and cafés in the cities. In addition, the weather in Kosovo (often over 30 degrees in summer) is ideal for sightseeing, city tours and hikes of all kinds.

Which airport is there in Kosovo?

Pristina International Airport (PRN) in Kosovo is located approx. 15 km southwest of the capital and is therefore centrally located for all other destinations. As the busiest airport in the Balkans, the route network and Pristina flights are extended across many European hubs and point-to-point airports.

Do I need a visa or passport to fly to Kosovo?

Travel documents with a minimum validity of three months are required to enter Kosovo. As an EU citizen, a passport and an identity card are permitted for entry into Kosovo.

Rezervo online fluturime per Kosove

Shiko ofertat të fluturimit direkt per Prishtine dhe krahasoje çmimin për me shum linjë ajrore. Mundesi rezervimi dhe menaxhimi te rezervimit tuaj online. Nga keto qytete ju ofrojme fluturime direkte per:

 • Fluturime Düsseldorf Prishtine
 • Fluturime Dortmund Prishtine
 • Fluturime Stuttgart Prishtine
 • Fluturime Munich Prishtine
 • Fluturime Hamburg Prishtine
 • Fluturime Hanover Prishtine
 • Fluturime Stuttgart Shkup
 • Fluturime Frankfurt Tirane
 • Fluturime per Kosov
 • Fluturime nga Prishtina
 • Fluturime per Shqiperi
 • dhe shum tjera …

Rezervoni bileten per fluturimin tuaj per Prishtine online ose na kontaktoni direkt ne Facebook/ Instagram për të siguruar bileta avioni për në vendet që dëshironi. Si një Agjensi udhëtimi, Travel around Albania është një ndërmjetës profesionale. Tek kalkulatorit tonë do të gjeni bileta direct dhe indirect me krahasime te cmimeve ne nivel low cost.

Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtines ‘Pristina International Airport – Adem Jashari’ ndodhet 15 kilometers afer Prishtines. Rezervoni edhe nje makine me qira si gjithëpërfshirëse për një pushim apo udhëtim pune.

Rezervoni në internet fluturime për Kosovë

Ofertat më të mira të fluturimit zakonisht mbeten të pazbuluara me rezervimet klasike të fluturimit, pasi rrugët ose periudhat kohore të ndryshueshme nuk merren parasysh. Me kalkulatorin e kërkimit tone mund të gjeni fluturime të lira tek krahasimin tuaj të cmimeve direkt dhe indirekt në nivelin me kosto të ulët. Përveç kësaj, kërkimi për një fluturim për në Prishtine eshte transparent dhe i pavarur nga operatorët turistikë.

Një fluturim për në Kosovë

Kosova, e njohur gjithashtu si ‘vajza e Shqipërisë’ dhe Kosova si vendi më i ri në hartën e Evropës, ofron mundësi të reja dhe interesante të udhëtimit. Me gati 2 milion banorë, vendi shtrihet mbi shumë bukuri natyrore dhe ndryshimin e kulturave midis traditës dhe modernitetit. Kryeqyteti i gjallë i Kosovës ‘Prishtina’ po zhvillohet në një qytet i ngjalle në Ballkan. Kur eksploroni pamjet e ndryshme gjatë ditës, atmosfera e mbrëmjes ju lë të hapur për kafenetë me shkëlqim.

Ku mund të gjej fluturime të lira për në Prishtinë?

Përmes brokerimit tonë dhe futjes së llogaritësit të çmimit të fluturimit, ju do të gjeni fluturimet më të lira në Prishtinë brenda pak sekondash. Për më tepër, llogaritësi ju jep një përmbledhje dhe një periudhë në të cilën ndodhin fluturimet e lira për në Prishtinë. Kjo gjithashtu merr parasysh aeroportet përreth të nisjes në mënyrë që të gjeni ofertën e duhur për një fluturim në Kosove.

A ka fluturime direkte për në Prishtinë?

Ka aeroporte të shumta që ofrojne çdo ditë fluturime direkt për në Prishtinë. Këto përfshijnë, mbi të gjitha, qytetet si Dyseldorf, Cologne-Bonn, Hamburg, Hanover, Mynih, Stuttgart, Frankfurt a. M., Berlin, Cyrih dhe Basel për në Prishtinë. Nëse koha nuk është faktori më i madh, duhet të keni parasysh fluturimet indirekte për në Prishtinë ose fluturimet me një ndalesë në mënyrë që të merrni akoma një biletë të lirë për në Prishtinë në rast të luhatjeve sezonale të çmimeve.

Cila kompani ajrore fluturon për në Prishtinë?

Disa kompani ajrore fluturojnë për në Prishtinë dhe prapa. Këto përfshijnë, për shembull, Eurowings, easyJet, Edelweiss, Austrian Airlines dhe shumë më tepër. Nuk ka ‘Kosova Airline’ tipike, por ofruesit e fluturimeve për në Kosovë është i gjerë.

Kur fluturoni për në Kosovë?

Koha më e mirë për të udhëtuar në Kosovë është gjith viti. Në dimër në pranverë, malet e mbuluara me lartësi ofrojnë kushte ideale për të apasionuarit pas sporteve dimërore. Vera në Kosovë, nga ana tjetër, ofron një atmosferë të gjallë për restorantet dhe kafenetë në qytete. Përveç kësaj, moti në Kosovë (shpesh mbi 30 gradë në verë) është ideal për ndonjë gjë interesante, turne në qytete dhe rritje të çdo lloji.

Cili aeroport është në Kosovë?

Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës (PRN) në Kosovë ndodhet rreth 15 km në jugperëndim të kryeqytetit dhe për këtë arsye është i vendosur në qendër për të gjitha destinacionet e tjera. Si aeroporti më i frekuentuar në Ballkan, rrjeti i linjave dhe fluturimet e Prishtinës zgjerohen përmes shumë qendrave evropiane dhe aeroporteve pikë për pikë.

Keni nevojë për vizë ose pasaportë për të fluturuar në Kosovë?

Për të hyrë në Kosovë ju duhen dokumente udhëtimi me një vlefshmëri minimale prej tre muajsh. Si shtetas i BE-së, një pasaportë ose një kartë identiteti lejohen për hyrje në Kosovë.

Fluturimi për në Prishtinë nga Dyseldorfi
Fluturimi për në Prishtinë nga Cologne
Fluturimi për në Prishtinë nga Frankfurti
Fluturimi për në Prishtinë nga Mynihu
Fluturimi për në Prishtinë nga Stuttgarti
Fluturimi për në Prishtinë nga Hamburgu
Fluturimi për në Prishtinë nga Hanover
Fluturimi për në Prishtinë nga Vjena
Fluturimi për në Prishtinë nga Cyrihu
Fluturimi për në Prishtinë nga Gjeneva

Fluturimet për në Prishtinë (PRN)

Other Articles

Rental car kosovo

Car rental Kosovo Car rental in Pristina: What you should know The central capital – Pristina – of Europe’s youngest country, Kosovo, is also the

Flights to Skopje

Book cheap flights to Skopje for Find a cheap ticket for a flight to Skopje from Düsseldorf, Stuttgart and many other airports now! Secure a

Flights to Tirana

  Book cheap flights to Tirana Find a cheap ticket now for a flight to Tirana from many airports! Secure yourself a cheap flight price for

Pristina Sights

The centrally located capital – Pristina – of Europe’s youngest country, Kosovo, is also the centerpiece. Pristina is home to around 150,000 thousand people from

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.